MECLİSTE 134 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin 2015 yılı temmuz ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın başkan vekili olarak yönettiği oturumda 134 gündem maddesi görüşüldü.

 

BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK BİLGİ VERDİ

Büyükşehir Meclisi’nde ilk olarak raporlar oylandı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın gündem maddeleriyle ilgili meclis üyelerine bilgi verdiği oturumda İzmit Çayırköy’de Büyükşehir’e ait taşınmazın mahalle konağı yapılmak üzere İzmit Belediyesi’ne tahsisine, Kandıra Karaağaç Mahallesi’ndeki taşınmazın Kültür Merkezi yapılmak üzere Büyükşehir’e devredilmesine karar verildi.

 

YÜZME HAVUZU VE KATLI OTOPARK

Komisyon kararları doğrultusunda Kartepe, Gölcük ve Çayırova’da bazı sokak isimlerinin değiştirilmesine yönelik kararların da oy birliğiyle kabul edildiği mecliste İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları da görüşüldü. Komisyon raporlarında Derince’de yapılacak yüzme havuzu, Gebze Tatlıkuyu Vadisi, Körfez’de katlı otopark yapımı gibi konular karara bağlandı.

 

BİR SONRAKİ OTURUM 13 AĞUSTOS 2015

Meclisin son bölümünde ise daire başkanlıklarından gelen teklifler görüşülerek, komisyonlara havale edildi. Meclis toplantısı 13 Ağustos 2015 Perşembe günü yeniden toplanmak üzere tamamlandı. Meclis üyeleri, toplantının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği iftar programına katıldı.

 

lik mesajı da vererek” bugün bu imkanları bulamayan çok insan var. Bugün Afganistan’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, işte yanı başımızda Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de şu güzel tabloyu yaşayamayan milyonlar var. Allah’a şükürler olsun Türkiye’de  birlik beraberlik içinde, huzur içinde yaşıyoruz. Bu birlikteliği bozmayalım, bozmak isteyenlere de fırsat vermeyelim. Bizler, her zaman sizin yanınızdayız. Samimi çalışınca berekette oluyor. Böyle güzel bir kente hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın  daha iyi şartlarda yaşaması için gece gündüz çalışıyoruz. Halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak kabul ediyoruz. Bu şevk ve heyecan içinde gecemiz gündüzümüz sizlere daha iyi hizmet etme hayret ve çabası içinde geçiyor” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817