MEHMET AKİF YILMAZ,BİR GÜNDE İKİ İLÇE GEZDİ
 Yaklaşan 7 Haziran Genel seçimleri öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Mehmet Akif Yılmaz, İzmit’te Sağlık-Sen Kocaeli Şubesini ziyaret etti ve üyelerle kahvaltı yaptı. Sağlık-Sen Başkanı Kerem Özgüler, Mehmet Akif Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtirken Mehmet Akif Yılmaz'da Başkan Kerem Özgüler'e teşekkür etti. Samimi bir sohbet havasında geçen kahvaltının sonunda Başkan Özgüler, Yılmaz'a plaket takdim etti.

 

2023’TE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

Sağlık Sen'in ardından İzmit Gündoğdu Bayındırlık Konutlarında esnaf ile buluşan Mehmet Akif Yılmaz, burada esnafın sorunlarını dinledi. "Esnafımıza destek her dönem olduğu gibi bu dönemde de artmaya devam edecek 2023'te daha güçlü daha zengin bir ülke haline geleceğiz" dedi.

 

ÇAYIROVA'DA EV EV DOLAŞTI

İzmit ziyaretlerinin ardından Çayırova'ya geçen Mehmet Akif Yılmaz burada ilk olarak AK Parti Akse Mahallesi İrtibat bürosunda mahalle teşkilatı ile buluşup Başkanlık sistemi üzerine konuştu. Daha sonra Akse Mahallesi ve Çayırova Çağdaş kentte ev ziyaretlerinde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, Çağdaşkent esnafını da gezerek destek istedi. Çağdaşkent'te bir ev toplantısına katılan Yılmaz, burada önemli açıklamalar yaptı. "AK Parti olarak, sadece önümüzdeki dönemin değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılına giden 2023 Vizyonumuz çerçevesinde her Türk vatandaşının hayal ettiği Türkiye ideali için atacağımız adımların ve yapacağımız atılımların yol haritasını ortaya koyuyoruz" dedi.

 

ZAFER KILIÇ'A UĞRADI

Çayırova ziyaretlerini yeni ameliyat olan ve evinde istirahat eden Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç'a uğrayarak tamamlayan Mehmet Akif Yılmaz, Başkan Kılıç'a geçmiş olsun dileklerini ileterek "Birlikte sahalarda kol kola mücadelemiz devam edecek bir an önce iyileşip seni aramızda görmek istiyoruz. Allah acil şifalar versin" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817