MEHMET GÜMÜŞ TÜRK BAYRAĞI ÇAĞRISI YAPTI
 MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve KTO Yönetim Kururlu Üyesi Mehmet Gümüş, Diyarbakır’da yaşanan ve polislerin şehit olduğu bombalı saldırının ardından, Hacı Osman Mahallesi’nde yaptığı inşaatın tepesine Tür Bayrağı asarak, tüm Türk Halkını evlerini ve balkonlarını bayraklarla donatmaya çağırdı.

Mehmet Gümüş, kimsenin korkmadan, tepki göstererek Türk Bayrağı ile ev, araba ve işyerlerini donatmalarını, bu ülkenin gerçek sahibi olduklarını haykırmalarını istedi. Gümüş, saldırıların kimseyi yıldırmamasın gerektiğini ifade ederek, ‘’Korkmadan, bunu göstererek, terörden, terör yandaşlarından ve bu hale gelmesine neden olanlardan hesap sorulacağını haykırmalıyız. Teröristlerin ve terör yandaşlarının en çok korktuğu Türk Bayrağı’nı her yere asıp, dalgalandırarak bunu göstermeliyiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817