Metruk Binayı Kundakladılar

Sahilde yer alan ve yıkım kararı da olduğu iddia edilen 3 katlı metruk binada öğlen saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen Körfez Belediyesi itfaiye ekipleri çatıda başlayan alevlere müdahale ettiler.

Yangın kontrol altına alındıktan sonra yapılan incelemede çatının tamamen yandı ve kullanılmaz hale geldi alevlerin de kasıtlı olarak başlatılmış olabileceği görüldü. Binada yapılan incelemede her tarafta çakmak gazı tüpleri boş alkol şişeleri olduğu ve metruk binanın bi mekan olarak adlandırılan şahıslar tarafından uzun zamandır kullanıldığı belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma ve Araştırma devam ediyor. Körfez İlçe de bu şekilde yaklaşık 30 adet bina olduğu ve sahiplerinden onay alınması ile yıkımına devam edildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817