Meydanda folklor şöleni başlıyor

Gebze Belediyesi 2. Kültür Sanat ve Folklor Festivali’ne katılacak olan konuklar Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Başkan Köşker, “Sanayisiyle tüm dünyanın tanıdığı 81 vilayetin kültürünün harman olduğu Gebze’mize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi

HER YÖREDEN TEMSİLCİ

Gebze’de festival coşkusu başlıyor.  Gebze Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenecek olan kültür sanat ve folklor festivaline katılacak olan ekipler Gebze’ye geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker festivale katılacak olan ekiplerin temsilcilerini kent meydanında bulunan meclis salonunda ağırladı. Ülkemizden Bursa, Zonguldak, Van, Diyarbakır, Hakkari, Gaziantep, Giresun, Ordu, Gebze yörelerinin folklor gösterilerinin sergileneceği folklor ve sanat festivali kapsamında Bulgaristan, Azerbaycan, Bosna Hersek’den gelen temsilcileri Başkan Köşker’e konuk oldu.

MEYDANDA KÜLTÜR GEÇİDİ

Heyetlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sanayisiyle tüm dünyanın tanıdığı 81 vilayetin kültürünün harman olduğu Gebze’mize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen festivalimiz bu yıl da sizlerin katkılarıyla daha da renkli geçecek” şeklinde konuştu. Başkan Köşker ayrıca, Gebzeli tüm hemşerilerini folklor festivali etkinliklerini izlemek üzere kent meydanına davet etti. Toplantının sonunda Başkan Köşker’e heyet temsilcileri yörelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin  ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817