MHP, Etkili Sandık Gönüllüsü Projesini başlattı
 MHP Körfez’de, Esentepe Mahallesi’nde seçim bürosu açtı ve Etkili Sandık Gönüllüsü çalışmasının başlangıcını yaptı. Mahalle başkanı seçilen iki görevliye, seçmen listeleri verildi ve çok şey beklenen Etkili Sandık Gönüllüsü projesinin başlangıcı Körfez’de yapıldı.

Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi numara 214’te hazırlanan seçim bürosu kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışa, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MKYK Üyesi Musa Küçük, Kocaeli  eski Milletvekili Kemal Köse, Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık partili gurubu katıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı açılış töreni sırasında da Kuzey Mahallesi Başkanı Serdar Kökçan’a ve Esentepe Mahallesi Başkanı Köksal Dolan’a yetki belgeleri ve mahallelerindeki seçmen listeleri teslim edildi.

İl Başkanı Aydın Ünlü, burada yaptığı konuşmada, kendisinin Kartepe 1087 nolu sandıkta oy kullandığını hatırlatarak, ‘’Seçim sonrasında takip edin bakalım sandığımdaki oy oranı ne kadar artmış. Sizlerde, sahaya ne kadar çok insan indirebilirsek, sandık gönüllülerini ne kadar arttırabilirsek o oranda başarılı oluruz. Teslim edilen seçmen listeleri üzerinde çalışma yaparak, Etkili Sandık Görevlileri projesi kapsamında çok sayıda insanı sahaya indirin. Pazar günü ve dışarıda eksi 1 derece soğukta, 100 insan buraya aynı amaçla geldiyse, biz bu işi başaracağız demektir’’ dedi.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu’da yaptığı konuşmasıyla, partilileri ve vatandaşları birlikte çalışmaya ve başarıya odaklanmaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817