MHP KÖRFEZ, TÜRKKAN İLE START VERİYOR
 MHP Körfez İlçe Yönetimi, 18 Nisan Cuma günü, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’la yapacağı kahvaltılı toplantıyla yeni çalışma döneminin startını verecek.

Alınan bilgilere göre Milletvekili Lütfü Türkkan ve ilçe yönetimi saat 10.00’da kahvaltıda bir araya gelecekler. Çınar Park Otel’de yapılması düşünülen kahvaltıda, seçim sonuçları değerlendirilecek ve Cumhurbaşkanlığı ile genel seçim hakkındaki çalışmalar gündeme getirilecek. Yeni çalışma döneminin

Startı anlamı taşıyacak olan toplantıda bir de açıklama yapılması bekleniyor.

Bu arada, MHP Körfez İlçe Yönetimi b u akşam saat 19.00’da seçimden sonraki ilk toplantısını yaparak, çalışmalar hakkında  plan ve program yapacak. Körfez İlçe Teşkilatı ve Başkan Zeki Gürsu, yerel seçimlerden ikinci parti olarak çıkmış ve Türkiye genelindeki başarılı yönetimlerden biri olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817