MHP’de İkinci Kadın  Aday Adayı

Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nurgül Uzman meclis üyeliği için aday adayı oldu. Bu başvuru ile aday adayı sayısı 8 oldu.

Bir özel işletmede çalışan ve Adalet Meslek Yüksek Okulu Mezunu olan Nurgül Uzman, Yüksek Lisansını Kamu Yönetimi üzerine yaptı. 1982 Çorum Sungurlu doğumlu olan ve Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan Nurgül Uzman, başvuru dosyasını teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde Kadın Kolları’nda görevliyken bu kutlu yolda görev almak için meclise aday adayı olmaya karar verdim. Körfez’i güzelleştirmek ve yaşanabilir kent haline getirmek için Belediye Başkan adayımız Azmi Cihat Hatipoğlu’nun izinden meclis üyesi olmak için dosyamı teslim ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, bu başvuru ile güç kazanmaya devam ettiklerini belirterek, “31 Mart 2019 ‘da Körfez Belediyesini kazanacağız. Bunun için gereken kadroyla seçim çalışmalarımız devam ediyor ve her geçen gün partimize yeni katılımlar oluyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817