MHP’nin Askeri  ERTAM PEKER!

Kullanılan geçerli oyların tamamını alan Bahçeli’nin Kocaeli teşkilatlarına olan olumlu bakış açısını bilmeyen yok. Aynı şekilde Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu da Bahçeli’nin kentimizdeki en güvendiği teşkilat reislerinden biri.

GENEL MERKEZDE BİLİNİYOR

İlçedeki genel yapılanmasında Gürsu’nun önemli destekçilerinden biri olan, aynı zamanda bugüne kadar partisinin oy anlamında düşüşe geçtiği dönemlerde dahi gemisini terk etmeyen, adeta “Sel gider kum kalır” diyerek teşkilatında verilen her görevi yerine getiren Ertam Peker de genel merkez tarafından dikkate alınan isimlerden birisi olarak bilinir.

KILAVUZ’LA GÖRÜŞTÜ

Ertam Peker, geçtiğimiz günlerdeki büyük kurultaya delege olarak katıldı. Aynı zamanda Körfez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Peker, Başkent’teki kurultayda partinin önemli isimleri ile bir araya geldi. Peker, kurultayda bir dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı da yapan Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile görüşme imkanı buldu.

SANCAKLI İLE GÖRÜŞTÜ

Kurultay için gidilen Ankara’da konaklanan otelde, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile de bir araya gelen ve son durum hakkında görüş alışverişinde bulunan Ertam Peker, son siyasi durum hakkında TBMM’deki konular hakkında bilgiler edindi.

KURTBAŞ’A ZİYARET

Bu arada sosyal kişiliği ile de bilinen MHP’li Ertam Peker, bir de vefa ziyaretinde bulundu. Partisinin eski ilçe başkanlarından olan, rahatsızlığı sebebiyle evinde dinlenen Erzurumlu Salih Kurtbaş’ı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Peker, “Salih ağabeyimi geçirmiş olduğu rahatsızlık sebebi ile ziyaret ettim. Kendisinin sağlık durumu gayet iyi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817