Milletvekili Gönül: Türkiye ilham kaynağı oldu
Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe teşkilatı tarafından ağırlanan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Azize Sibel Gönül’ün inceleme ve ziyaretlerinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da hazır bulundu. Uzuntarla bölgesinden start verdiği ziyaretlerinde Milletvekili Gönül, Ağasar Dernek Lokali’ndeki kahvaltı ardından SS 83 nolu Kamyoncular, Lojistik ve Taşıyıcılar Kooperatifi, SS 84 nolu Otobüsçüler Kooperatifi ve KOMEK kurs binasında kursiyerlerle bir araya gelme fırsatı buldu. Yeşiltepe, Bağdat, İbrikdere ve Merkez Mahalleleri’ndeki muhtarlık binalarında muhtarlarla da sohbet eden Milletvekili Gönül, esnaf ve kahve ziyaretlerinde vatandaşlara selam verip hatır sordu. Bağdat Mahallesi’nde rahatsızlığı nedeniyle yatağa mahkum olan Sedat Ankit’e geçmiş olsun dileğinde bulunan Milletvekili Gönül, üst yapı düzenlemesi yapılan sokaklardaki çalışmalarla ilgili halkın görüşlerini de aldı. Uzuntarla’nın mahallelerindeki belediye hizmetlerini de yerinde gören Milletvekili Gönül, yapılan hizmetlerin ilçedeki yaşam kalitesini yükselttiğini, bölgenin cazibe merkezi olduğunu görmekten memnunluk duyduğunu belirtti.

Acısu bölgesinde esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Milletvekili Gönül, cumartesi pazarını da gezdi. Soğuğa aldırmadan kapı kapı dolaşan Milletvekili Gönül ve beraberindekiler kahve ziyaretinde çay içip mahalle sakinlerine ‘Ben sizi dinlemeye geldim’ diyerek kendisine iletilen taleplerle ilgili bilgi aktardı. Acısu bölgesinin kurmaylarınca kendisine iletilen öncelikli talepler arasında yer alan postanenin açılması ile yasal prosedürün hazır olduğunu ve halkın bu konudaki istediğinin en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti. Derbent Hikmetiye Mahallesi’nde Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği’nde bayanlarla çay sohbetinde bulunan kuzine sobada pişirilen patateslerden yiyen Milletvekili Gönül, turizm, ekonomi ve demokrasi konularında görüş belirtti. Dernek Başkanı Orhan Arıkan ve üye bayanların sıcak ilgisi karşısında Milletvekili Gönül, “Ak Parti iktidarı ile her alanda sağlanan kalkınma sayesinde ülkemizdeki demokrasi ve ekonomik gelişmeler komşu ülkelere ilham kaynağı olmuştur. Türkiye’nin demokrasi ve ekonomi bakımından ilham kaynağı olması bu istikrar ortamının sağlanmasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu irade ve gösterdiği hedeflerdir” dedi.

Başkanlar Karabalık ve Kandaz’ın nezaret ettiği 7 saatlik Kartepe turunda Milletvekili Gönül’ün son durağı ise Arslanbey oldu. Orta Mahalle sakinlerinden Hayrettin ve Hacer Demirsoy çiftinin 17 yaşındaki kızları Seda Demirsoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Gönül, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde anjio olan genç kızla yakından ilgilendi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817