Milletvekili Şeker; “Çenesuyu Bizim Ortak Değerimiz”

35 Milyonluk Dev Yatırım

Derince Belediyesi iştiraklerinden Çenesuyu A.Ş., son dönemde yapılan yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un son dört yıllık süreçte yaklaşık 35 milyon TL’lik yatırım yaptığı Çenesuyu, günümüzde Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar ve KKTC gibi ülkelere ihraç ediliyor. Osmanlı’dan günümüze uzanan damak tadı ve marka değeri ile Marmara Bölgesi’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Çenesuyu, bu dönem hem yeni makine alımı hem de fabrika alanının büyütülmesi ile modernize edildi.

Çenesuyu’nun Ünü Sınırları Aştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de ilçeye yaptığı ziyaretler esnasında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ile birlikte Çenesuyu’nda incelemelerde bulundu. Çenesuyu’nun yapılan yatırımlarla büyüdüğünü ve bölgede dev bir firma haline geldiğini belirten Milletvekili Şeker, “Çenesuyu’nu bugün hak ettiği noktaya taşıyan yatırımlara imza atan Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’u tebrik ediyorum. Çenesuyu’muzun ünü günümüzde artık sınırlarımızı da aştı. Hepimizin ortak değeri olan Çenesuyu’nun tanıtımı için biz de üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817