Milli Eğitim Müdürü'nden Şehitler Kütüphanesi'ne Destek

Kendisine ait kitapları; kütüphanenin kurulmasına vesile olan Gazeteci Mustafa Eranıl'a teslim eden Kurt, ' Şehitlerimizin adını yaşatmak için başlatmış olduğunuz bu güzel çalışmaya destek vermek; bizler için ayrı bir güzelliktir. Güzel hizmetlerinizden dolayı tebrik ediyorum. Milli eğitim camiası olarak her daim böyle güzel hizmetlere destek vermek bizim görevimizdir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim."dedi. Gazeteci Mustafa Eranıl ise; başlatmış olduğu kütüphane projesine destek veren Körfez Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt'a teşekkür ettiğini belirtti.

3 KÜTÜPHANE DAHA

Üç  şehidimiz adına kurulacak olan kütüphane için yetkili kurumlardan onay çıktığını belirten Gazeteci Mustafa Eranıl; yakın bir zamanda bu kütüphaneler içinde çalışma başlatacağını bildirdi. Şehitler adına kurulacak kütüphaneye;  başta devlet kurumları olmak üzere, siyasi parti temsilcileri; sivil toplum örgütleri; iş adamları; , yazarlar.  şehit aileleri, eğitim camiası ve vatandaşlar kitap bağışı yaparak destek verdikleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817