MİMAR SİNAN'DA BAŞKAN KARACABAY

Körfez Mimar Sinan İlkokulu`nun öğrencileri, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan seçme ve seçilme haklarını kullanarak Dilara Karacabay`ı öğrenci meclisi başkanlığına seçti. 8-D sınıfı öğrencisi Dilara Karacabay, aldığı 318 oyla tek rakibi Pelinsu Duygun`u geride bırakarak seçimin galibi oldu. Okul Müdürü Kadir Zorlu bu örnek etkinliği gerçekleştiren öğrencilerini kutlayarak onlara yol gösteren öğretmenlere de teşekkür etti.

 
OY İSTEDİLER
Körfez Mimar Sinan İlkokulu`nda sonucu heyecanla beklenen öğrenci meclis başkanlığı seçimleri için 8-A sınıfından Pelinsu Duygun ile 8-D sınıfından Dilara Karacabay aday oldu. Pelinsu ve Dilara, öğretmenleri Arzu Gerdan ile Birgen Özbalkan`ın da desteğiyle etkileyici bir tanıtım ve propaganda sürecine girdi. İki öğrenci, meclis başkanlığına seçilmek için arkadaşlarından oy ve destek istedi. 
 
318 OY ALDI
Seçim günü tüm öğrenciler, oy kullanmak için sandık başına gitti. Sandık kurulunun gözetiminde örnek davranışlarla başlayan oy verme işlemi, başkanların heyecanlı bekleyişiyle devam etti. Oyların tasnif ve sayımı sırasında adaylar kadar arkadaşları da aynı heyecanı paylaştı. Aldığı 318 oyla Pelinsu Duygun`u geride bırakan Dilara Karacabay, alkışlarla 2012-2013 eğitim-öğretim yılının okul meclis başkanı ilan edildi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817