Muhasebecilerden, Vergi Dairesine çay ve kurabiye ikramı
 26. sı kutlanan Vergi Haftası nedeniyle, Körfez İlçe Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya ve daire çalışanlarını konuk eden Muhasebeciler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, çay ve kurabiye ikram ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda düzenlenen davete, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan kaya ile daire görevlileri katıldı.  Muhasebeciler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, en çok kendilerinin vergi daireleri ile mesaide olduklarını belirterek, ‘’Mükelleflerimizle vergi dairesi arasındaki son düzenleme ve ödeme noktaları biziz. Bu nedenle en çok mesai yaptığımız kurumun görevlilerini burada misafir ederek etkinliklerine katıldık. Bizim de Mali Müşavirler ve Muhasebeciler haftamız kutlanacak, bu nedenle de çeşitli etkinlikler yapacağız’’ dedi.

Davete katılan konuklar ve muhasebeciler daha sonra sohbet ortamında haftanın kutlamasını yaptılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817