Muhtarlar sıkıntılarını dile getirdi
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Kasım ayı Köy Muhtarları toplantısı Başkanlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, İSU Gölcük Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal,Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve köy Muhtarları katıldı.

Köy Muhtarları Kasım ayı toplantısında muhtarlar kendi bölgeleri ile ilgili sorunları, istek ve taleplerini aktararak bilgilendirmede bulundu. Köy Muhtarları Kış dönemini öncesinde aciliyet gerektiren konuların çözümü için destek istediler.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe genelindeki köylerde de eksik kalan veya devam çalışmaların çözüme kavuşturulacağını, Gölcük İlçe genelinde yapılması gereken tüm hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz dedi.

Gölcük'ün her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz bundan kimsenin endişesi olmasın. Gölcük için yapılması gereken ne varsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya, sorunları çözmeye, sıkıntıları gidermeye, istek ve taleplere cevap vermeye gayret edeceğiz. Bu yönde sizlerin bölgelerinizle ilgili aciliyet gerektiren konuları mutlaka bizlere ulaştırırsanız sağlıklı bir çalışma yaparak bu konuların çözüme kavuşmasını sağlamış oluruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817