Muhtarlar Uyarıyor, Vatandaş  Duyarsız Kalıyor

Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu, verdiği mesajlarda, özellikle karantina kurallarına uymayıp, dışarı çıkarak diğer insanları da tehlikeye atanlara tepki göstererek, “ ÖNLEMİNİ AL HACI OSMAN KORONAVİRÜS SALGINI İLE MÜCADELEDE TELEFONLARIMIZIN 7/24 AÇIKTIR. NE YAZIKKİ KORONAVİRÜS OLAN HASTA SAYISI BAYA BİR FAZLA VE KORONAVİRÜS HASTASI KİŞİLER 14 GÜN İZOLASYON KURALINI HİÇE SAYIP DIŞARI ÇIKIYORLAR YAPTIKLARI HEM KENDİ HEMDE TOPLUM SAĞLIĞINI HİÇE ATMA SUÇUNDAN CEZA-İ İŞLEM UYGULANACAKTIR.ZANNETMEYELİM Kİ GÖREVLİ KARDEŞLERİMİZ HER ŞEYİN TAKIPÇİSİDİR.   SAKIN "BEN KORONAVİRÜS DEĞİLİM AMAN MASKE TAKMASAM NE OLACAK Kİ DEMEYİN" ZATEN VAKALARIN BİR ÇOĞU BU SEBEBTEN ORTAYA ÇIKIYOR.BİZ HACI OSMAN MAH. MUHTARLIĞIMIZ OLARAK ÖNLEMLERİMIZİ ALDIK SİZLERİN YAPACAĞIN VE YAPACAĞIMIZ ŞEY ÇOK BASİT TEMİZLİK MASKE MESAFE  "TMM?" SAYGILARIMLA HACI OSMAN MAHALLESİ MUHTARI SAMİ ZORLU” şeklinde mesaj verdi.

Uyarıda bulunan bir diğer mahalle muhtarı da Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Abdurrahman Can oldu. Can’da paylaşımında karantinada olması gerekirken çeşitli nedenlerle dışarı çıkan mahalle sakinlerine uyarıda bulunarak, “Değerli mahalle sakinlerimiz,

(FİTAS) FİLYASYON ve İZOLASYON TAKİP SİSTEMİ

 Ekibinde görevli olarak evde izolasyona tabi vaka ve temaslı kişilerin izolasyona uyup uymadıklarını denetlemek için evlere geliyoruz. Uyulması gereken kural belirtilen İzolasyon günleri içinde temaslı olan kişilerin  test sonucu (—) negatif olsa  bile  kesinlikle sokağa çıkmamak. Semptomlar başlarsa test yaptırmak için  bile olsa kesinlikle sokağa çıkılmayacak!  Sağlık birimlerine veya biz muhtarlara ulaşabilirsiniz. Sağlık ekiplferi eve geliyor, Kurallara uymayan kişilere  para cezası yanısıra  sosyal tesislere yerleştirilip orada İzolasyona tabi tutulmaları sağlanacak!!

Kendiniz ve hepimizin sağlığı   için Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım ve yetkili yerlere  bildirelim. ..

CUMHURİYET MAHALLESİ  MUHTARI ABDURRAHMAN CAN” şeklinde seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817