MUHTARLIK YARIŞA DÖNDÜ
 Hükümet tarafından yapılan son ücret artışıyla mahalle muhtarlığı tercih edilen bir görev haline geldi. Her mahallede en az 5 aday Mart seçimlerinde muhtar olmak için yarışmaya başladı.

Bu adaylardan birisi olan ve yıllardır Hacı Osman Mahallesi’nde market işleten Aydın Market sahibi Sadık Aydın’da muhtarlık yarışına katıldı. Sadık Aydın, mahalleyi çok iyi tanıdığını ve sorunlarını bildiğini belirterek, ‘’Mahalleme hizmet etmek amacıyla ben de aday oldum. Mahallemizin çok önemli sorunları var ve ben de bunları biliyorum. Önümüzdeki günlerde de mahalle halkının kabul edeceği çalışma arkadaşlarımı açıklayacağım’’ dedi.

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin iki dönemdir muhtarlığını başarıyla yürüten Bayram Parlak, üçüncü kez görev almak için adaylığını açıklayan muhtarlardan oldu. Bayram Parlak, bu güne kadar mahallesi için çeşitli hizmetleri getirdiğini belirterek, ‘’Bundan sonra da daha iyi çalışmalara imza atmayı sürdüreceğim. Bu nedenle üçüncü dönem için adayım ‘’ dedi.

Emekli Astsubay

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nden muhtar adayı olan isimler arasında bir de emekli Astsubay bulunuyor. “1995 yılından bu yana mahalle sakinleri arasına giren Cengiz Yağmur, ortaya koyacağı muhtarlık görevinde son derece iddialı. ‘’Yöneticilik ateşten gömlek giymektir’’ diyen emekli Astsubay Cengiz Yağmur, sahip olduğu disiplin ve yöneticilik vasfıyla mahalleye en iyi hizmeti vereceğini belirterek, ‘’Mimar Sinan Mahallesi ilçenin en kalabalık nüfusuna sahip. Yakında açıklayacağım çalışma arkadaşlarım ve çalışma planımla , mahalle muhtarlığının yalnızca ikametgah alma yeri olmadığını göstereceğim. Halkımız, bire bir denetleyici olarak muhtarlıkta etkili olacak ve yetkili mercilerle köprü vazifesi kuracağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817