Murat Özdağ'a destek ve ziyaretler artıyor
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve il yönetimi önceki akşam KOTO’nun yeni yönetimine seçilen Murat Özdağ ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Civelek’in yönetim kurulunun büyük bölümü ile adeta çıkartma yaptığı KOTO’da, AKP yeni yönetimin tamamı ile tanıştı. Murat Özdağ ve ekibini öven Civelek, seçim döneminde sürece dahil olmadıklarını ve bir taraf göstermediklerini belirtti. Eski Başkan Halil İbrahim Keleş’inde ağabeyleri olduğunu söyleyen Civelek, devir teslim töreninde ise Murat Özdağ’ın büyük nezaket gösterdiğini kaydetti. 
 
CİVELEK’TEN ÖZDAĞ’A ÖVGÜ
Murat Özdağ’ın çalışmalarından övgüyle söz eden İl Başkanı Mahmut Civelek, Özdağ ve ekibinin süreç içinde çok çalıştığını söyledi. Odanın kenti ilgilendiren konularda da söz söylemesini istediklerini ifade eden Civelek, “heyecanlı bir seçim oldu. Şehirde dahi heyecan yarattı” dedi. Eski başkan Halil İbrahim Keleş’in de başarılı çalışmalar yaptığını partiye ve Kocaeli Ticaret Odasına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Civelek, “Odanın devir teslim töreninde Murat Özdağ, İbrahim Abiye en güzel şekilde teşekkür etmiştir. Oradaki nezaketiniz görülmeye değerdi. Ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ama bunlar nazar boncuğu” dedi. Öncelikle esnafın ve ardından şehrin sorunlarına çözüm bulmak amacı ile çalıştıklarını söyleyen Özdağ, “Dengeleri bilerek çalışıyoruz. KOTO Kocaeli’nin değerlerini daha aktif kılmak için sizlerle beraber olacak. Kocaeli Türkiye için dinamo durumunda bunu iyi değerlendirmek lazım. Üyelerimizin ihtiyaçlarını giderecek projelere destek olacağız” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817