Nedim Yağız Kandaz sünnet oldu

Kartepe Çınarlı Mahallesi sakinlerinden Mali Müşavir Nedim Kandaz ile ev hanımı Serap Kandaz çiftinin tek erkek evlatları Nedim Yağız Kandaz sünnet oldu.

Kartepe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Kerim Kandaz’ın da yeğeni olan Nedim Yağız Kandaz’ın heyecanına ortak olan konuklar Kandaz Ailesinin evlerinin bahçesinde düzenlenen cemiyete yoğun ilgi gösterdiler. Delikanlılar kervanına katılan minik Kandaz’ın sünnet cemiyetine Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti İl Yöneticisi Orhan Arıkan, Kartepe Belediye Başkanı Efkan Atmaca yanı sıra ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Konuklar aileyi ve minik delikanlıyı tebrik ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup takılarını da taktılar. Oldukça heyecanlı olan, tebrik ve takı yağmuruna tutulan Nedim Yağız Kandaz en çok gelen hediyelere sevindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817