Nikahı Karabalık kıydı

Geçen yıl görkemli bir nişan ardından evlilik yolunda ilk adımlarını atan Sadettin İnce ile Tuğba Demir, hafta sonu Şehir Restaurant’ta kıyılan nikah ardından evliler kervanına katıldı.

Kartepe Arslanbey Atakent Mahallesi sakinlerinden Dervişoğlu Yemek Fabrikası sahibi Enes ve ev hanımı Hanife Demir çiftinin 4 çocuğundan biri olan fabrikada muhasebe müdürü olarak görev yapan zarif kızları Tuğba Demir, hayatını aynı mahallede oturan nakliyeci Recep ile ev hanımı Resmiye İnce çiftinin 5 çocuğundan biri İngiltere’de master eğitimini tamamlayan çocukları Sadettin ile birleştirdi.

 

Fuar içi Şehir Restaurant’ta gerçekleşen nikah töreninde her iki ailenin dost ve akrabaları bu mutlu güne ortak oldu. Sadettin ile Tuğba’nın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Karabalık kıyarken gençlerin şahitliğini de İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez ile Cevat Demir üstlendi. Bir ömür birliktelik için evet diyen gençlere iki cihanda saadet dileyen Başkan Karabalık, evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi. Nikah ardından Demir ve İnce Ailelerinin dost ve akrabaları genç çifti tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817