NURAN DUTLU 14 BİN TL İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ
 Kandıra yolu üzerinde vahşi şekilde öldürülerek tarlaya atılan Nuran Dutlu’nun katil zanlılarından biri olan ve cinayeti bildiği öğrenilen Arif Çamur dün sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Çamur adliye çıkışı kalabalık grup tarafından linç edilmek istendi.

 

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ AMA..

Kandıra yolu üzerinde 22 Ocak tarihinde dövülerek öldürülen ve elleri kesik şekilde tarlaya atılan Nuran Dutlu’nun katil zanlısı olarak geçtiğimiz hafta Arif Çamur İzmir’de gözaltına alınmıştı. Diğer katil zanlısı Muhammet Yıldız’ın yanında Dutlu’ya ait kredi kartıyla ayakkabıcıdan alışveriş yapışı güvenlik kameralarına yansımıştı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından İzmit’e getirilen Arif Çamur önceki gün Kocaeli Adliyesi’ne getirildi. Cinayet suçlamalarını kabul etmediği öğrenilirken, söz konusu ayakkabıcı da Muhammet Yıldız ile ayakkabı aldıklarını doğruladığı da kaydedildi. Ayrıca Nuran Dutlu'nun öldürüldüğü zaman banka kartında 14 bin TL bulunduğu ve Muhammet Yıldız'ın cinayetten sonra bankaya giderek parayı çektiği öğrenildi.

 

CİNAYETİ EN İNCE DETAYINA KADAR ANLATMIŞ

Nuran Dutlu cinayetiyle doğrudan ilişkisi bulunduğu önes sürülerek gözaltına alınan Arif Çamur’un vahşi cinayeti bildiği de verdiği ifadeden ortaya çıkıyor. İfadelere göre diğer katil zanlısı Muhammet Yıldız Nuran Dutlu’yu öldürdüğünü hatta kestiği elleri farklı yerlere gömdüğünü de söylemiş. Cinayeti öğrenen Çamur polise gitmek yerine arkadaşının suçunu gizlemeyi seçmiş. İşlenen korkunç cinayetle ilgisinin bulunmadığını, sadece gerçekleri sakladığı öğrenilen Arif Çamur bu ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

LİNÇ ETMEYE ÇALIŞTILAR

Yaklaşık 4 saat boyunca adliyede kalan cinayet zanlısı Arif Çamur, tutuklama kararının çıkmasının ardından Kocaeli İl Jandarma ekipleri tarafından Kandıra F Tipi Cezaevi'ne gönderilmek üzere adliyeden çıkarıldı. Bu sırada Arif Çamur'un adliyede olduğunu duyarak adliye önünde toplanan kalabalık grup, zanlı Çamur'a saldırdı. Jandarma tarafından güçlükle uzaklaştırılan vatandaşlar Çamur'a ağır hakaretler etti. Katil zanlısı Arif Çamur güçlükle Jandarma aracına bindirildikten sonra Kandıra F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817