ODA VE KOOPERATİF EL ELE VERDİ
 İki hafta önce yapılan kongre ile Kooperatif Başkanlığına seçilen İsmail Kahrıman ile yönetimini ziyaret eden Oda Başkanı Ali Karadeniz, hayırlı olsun dileğinde bulunduktan sonra şoförlerin sorunlarını görüştüler. Yapılan ziyaret sırasında, oda ve kooperatifin el ele vererek, ilçedeki ulaşım ve şoför esnafının problemlerinin çözümü konusunda birlikte hareket etmesi gerektiğini söylediler.

Kooperatif Başkanı İsmail Kahrıman, ilçedeki taşımacılık hizmetinin aksaklık olmadan gerçekleştiğini belirterek, ‘’Kooperatif olarak da bu konuda çok hassas davranıyoruz. Şoförlerimiz ve araç sahipleri de vatandaşların memnun kalması için gerekli tüm çabayı gösteriyorlar’’ dedi.

Oda Başkanı Ali Karadeniz’de yapılan sohbet sırasında ilçedeki en önemli sorunun otopark olduğunu belirterek, ‘’Bunun yanı sıra bir an önce tır parkı konusu halledilmeli. Biz oda olarak bu konuda görüş ve projelerimizi bildirdik, bir an önce bu sorun çözüme kavuşturulmalı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817