Öğrenciler ölümden döndü


 İzmit Yahya kaptan mahallesinde seyir halindeki servis otobusü göz göre göre yandı. Metin Cambaz (50) sabah saat 08:45sıralarında içinde öğrencilerin bulunduğu 41 P 3408 plakalı servis aracı ile Yahya Kaptan'dan E-5'e çıkacağı sırada araçtan dumanlar yükselmeye başladı. Aracı hemen yolun kenarına çekerek içindeki çocukları indiren sürücü Canbaz itfaiye ye de haber verdi.

İTFAİYE SU SIKAMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye aracı kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye geldiğinde henüz küçük çaplı olan yangına müdahale etmek istedi. Ancak itfaiye aracının su pompası çalışmadı. Bunun üzerine yeniden itfaiye aracı istendi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yeni itfaiye aracı gelene kadar servis aracı küle döndü.

PARK HALİNDEKİ ARAÇTA HASAR GÖRDÜ

Servis aracında başlayan yangına müdahele için gelen itfaiye aracının arıza yapması yangının büyümesine ve tüm aracı sarmasına neden oldu. Bu sırada yol kenarında park halinde olan 34 plakalı özel araçta alevlerden nasibini aldı ve hasar gördü.Sabah saatlerinde E-5 karayolu çıkışında meydana gelen yangın trafiğin tamamen kilitlenmesine neden oldu. İtfaiye söndürme çalışmalarını tamamladığında araçtan geriye demir yığını kaldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817