OKUL İÇİN ARSA BAĞIŞLADIK İLGİLENEN YOK!
Kandıra’nın Ahmatlı mevkiinde ve hemen Öğrenci Yurtlarının da yeraldığı Seyrek yolu üzerindeki yerimizi bağışlayacağız diyen Volkan Cansever; “Kocaeli Üniversitesinin Kandıra’da Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu açacağını duyduğumuzda ailece toplandık ve ihtiyaç duyulacak arsayı bağışlamaya karar verdik. Bu düşüncemizi Rektör Hocamızı makamında ziyaret ederek kendisine de aktardık. Ancak aradan aylar geçmesine rağmen bugüne kadar benimle temas kuran olmadığı gibi bu Okul yeri için de bir hamle yapıldığını duymadım.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz; “Değerli hemşehrimiz Volkan Cansever ve ailesi bu davranışı ile hertürlü takdiri hak etmektedir. Teşekkürlerimi sunuyorum. Birinci öncelik Kocaeli Üniversitesi için olmak üzere kurulacak bir vakıf üniversitesine de bağış yapabilirler mi? KOÜ Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu çalışmalarına desteğimiz devam ederken, Kandıra veya Akçakoca Üniversitesi kurma hazırlığımız da elimizin altında olmalıdır.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ün evsahipliğini yaptığı toplantıya; İl Genel Meclisi üyesi Recep Şenol, Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Erdoğan Görgün, Başkan Yardımcıları; Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Muhasip üye Salim Yaşar, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Volkan Bulgurcu, İbrahim Yılmaz ve Ahmet Güngör ile Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817