OKUL VE İŞ ARKADAŞLIĞI ORTAKLIKLA PEKİŞTİRİLDİ

Körfez’de ki sağlık hizmetlerine yeni bir yüz kazandıran Özel Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Tütünçiftlik Cahit Zarifoğlu Caddesi Numara 33/A’da, Finansbank Şubesi yanında ki yerinde hizmet vermeye başladı.

Oldukça şirin olarak hazırlanan poliklinikte, çocuklar için ayrı bir bekleme noktası, yetişkinler için de ayrı bekleme salonu hazırlanmış. Modern diş sağlığı cihazlarının yer adlığı ve 3 doktorun da ayrı muayene odasının yer aldığı poliklinik, gelenlerin sıcak bir ortamda, diş korkusunu yenerek doktorun karşısına çıkabileceği, son derece modern cihazlarla donatılmış şekilde dizayn edilmiş.

3 arkadaş

Özel Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği görüntüsü kadar başlangıç olarak da güzel ve anlamlı bir arkadaşlığa dayanıyor. Okul sıralarında başlayan arkadaşlıklar, daha sonra Körfez ve Derince Devlet Hastanelerinde devam eden çalışma arkadaşlığıyla pekişip, en sonunda da iş yeri ortaklığı ile sonuçlanmış.

Poliklinik kurmaya kadar devam eden arkadaşlıklarının çok eski ve sağlam olduğunu belirten Diş Hekimi Demet Yenigün Erol, Berna Kağız Arslan ve Serap Albayrak Bitlis, bu alandaki tecrübeleri ile Körfez halkına en iyi sağlık hizmetini verme konusunda iddialılar.

Özel Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Körfezli vatandaşlara saat 09.00 ile 21.00 arasında hizmet verecek. Cumartesi ve Pazar günleri de açık olan poliklinikte tüm diş konularında sağlık hizmeti veriliyor. Anlamı parlayan yıldız olan Nova Polikliniği’nin, ismi gibi ilçede kısa zamanda parlayan bir sağlık kuruluşu olacağı belirtiliyor.

Özgeçmişleri

Kocaeli’nde uzun bir hizmet geçmişine sahip olan Diş Hekimlerinin öz geçmişleri de şu şekilde:

Demet Yenigün Erol:

1976 yılında körfez doğumluyum. Körfez Yarımca Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldum. 2001-2010 yılları arasında TütünçiflikAğadere caddesinde kendi muayenehanem de, aynı zamanda da Körfez Devlet Hastanesi’nde diş hekimi olarak görev yaptım. 2012-2017 arasında Derince Ağız Diş Sağlığı merkezinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Değerli meslektaş arkadaşlarımla kurmuş olduğumuz Özel Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde meslek hayatıma devam etmekten çok mutluyum.

Berna Kağız Arslan:

1981 yılında İzmit’te SekaKağıt Fabrikası’nda çalışan bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. Bir erkek kardeşe sahibim. Evliyim, memleketim Kocaeli dir. İlk, orta, lise eğitimimi Kocaeli ‘nde bitirdikten sonra 2005 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Diş Hekimliği Fakültesi’nden başarı ile mezun oldum.

Meslek hayatımın 2005-2009 yılları arasında Özel Körfez Marmara Hastanesinde, 2009-2017 yılları arasında Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı  Körfez ADSM de görev yaptım. Şimdi ise yine Körfez İlçesi’nde diş hekimi arkadaşlarımla ortağı olduğum Özel Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde Körfez halkına hizmete devam etmekten onur duyarım.

Serap Bitlis:

1988 yılında doğdum. 29 yaşındayım. Evliyim ve 2 yaşında bir kızım var.

Aslen Erzurumluyum, fakat ilk orta ve lise eğitimimi İstanbul'da tamamladım, İstanbul'da büyüdüm. Üniversite eğitimimi de İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde aldım. 2010 yılından beri aktif olarak diş hekimliği yapmaktayım. 1 yıla yakın bir süre İstanbul'da özel bir poliklinikte çalıştıktan sonra 2011 yılında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine atandım. 6 sene orada hizmet ettikten sonra, yakın arkadaşlarımla bu polikliniği açmaya niyetlendik. Amacımız ve isteğimiz çok daha iyi koşullar oluşturarak en iyi hizmeti sunmak. Kaliteli ve özverili diş hekimliği hizmeti vermek için uğraşacağız. Allah utandırmasın diyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817