Otomobil 30 metreden ormana uçtu: 3 yaralı
 Başiskele Bahçecik Soğuksu mevkiinde kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 30 metre yükseklikten ormana uçtu. Kazada araç içinde bulunan 3 kişi şans eseri hafif yaralandı.

Başiskele Bahçecik Soğuksu mevkiinde kontrolden çıkan otomobilin 30 metreden ormanlık alana uçması sonucu 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Başiskele Bahçecik Soğuksu mevkiinden merkez istikametine seyir halinde olan Samet Demir idaresindeki 41 E 7165 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaçları devirerek ormanlık alana uçtu. Takla atarak ters dönen otomobil, yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Samet Demir, Furkan Mısıroğlu ve Ahmet Hüseyin Ulusoy isimli şahıslar şans eseri hafif yaralandı.

 

Sağlık durumları iyi
Kendi imkanları ile araçtan yola kadar yürüyen yaralılar kaza yaptıklarını 112 acil servisini arayarak bildirdi. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Samet Deniz ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne diğer yaralılar ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken takla atan otomobil kullanılamaz hale geldi. Ormana uçan otomobil daha sonra olay yerine çağrılan çekici ile güçlükle yola çekilerek otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817