“Oyuncak Kardeşliği”  Çocukları Sevindirdi

23 Nisan Çocuk Bayramının yaklaştığı ve öğrencilerin kısıtlamalar nedeniyle rahatça sokağa çıkamadığı, okullarına gidemediği günlerde, okul idaresi önderliğinde öğretmenler tarafından “Oyuncak kardeşliği” adlı proje gerçekleştirildi.

Projeyi hazırlayan okul öğretmenlerinden  Ayşegül Meriç ve projeyi koordine eden Psikolog Çiçek Uzman, hazırlıkları yaparak kırsal kesimde yer alan Yukarı Hereke’de Nuh Çimento Vatan İlkokulu’nu seçtiler. Hazırlanan oyuncak paketleri daha sonra okula götürüldü ve öğrencilere dağıtıldı. Minik öğrenciler oyuncaklarını mutluluk içinde teslim alırken hem bayram sevincini bir anlamda yaşadılar hem de moral kazandılar.

Rengin Anaokulu yöneticisi Fatih Uykun, projeyi hazırlayan öğretmen Ayşegül Meriç ve ve koordineyi gerçekleştiren Çiçek Uzman2a, emeği geçen her kese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817