Özge ile Erol’un mutlu günü
 Derinceli Özge Tümkan ile Erol Kaya, hayatlarını Başkan Alemdar’ın kıydığı nikahla birleştirerek mutluluğa doğru yelken açtı

 

Songül ve Abbas Tümkan çiftinin güzel kızları Özge ile Nuran ve Abdurrahman Kaya çiftinin yakışıklı oğulları Erol, Galaksi Beyaz Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Her iki ailenin yakın akrabalarının ve dostlarının yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın kıydığı nikâhta çiftin şahitliklerini MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, Ayşe Aktaş ve Derya Özcan yaptı. Nikah töreninin tamamlanmasının ardından Başkan Alemdar, evlilik cüzdanını mutlu çifte teslim ettikten sonra çiftin hediyelerini takdim ederek bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817