Öztürk'ün Temayülden Açık Ara çıkması Bekleniyor

Ak Parti İl Başkanlığı önümüzdeki günlerde bu ilçeye İlçe Başkanlığı için atamasını yapacak. Bugün yapılan temayülde aldığımız kulis bilgilerine göre halen Yerel Yönetimlerden sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı olan Fehmi Öztürk’ün seçimlerden açık ara çıkacağı öğrenildi.

Fehmi Öztürk Afyon Kocatepe Üniversitesi İşletme bölümü Mezunu. İlçede Öztürk İnşaat adlı firmasında Yap Sat işleri yapıyor. Ticaretine düzgün. Partinin kurucularından biri olan Ali Öztürk gibi bir ismin oğlu. Partinin tabanından gelme bir kişi. İlçe gençlik kolları başkanlığından bu yana teşkilata çok büyük emekleri oldu. Bu zamana kadar verilen her görevin altından kalktı. Şu anda da ilçe başkan yardımcısı durumunda. Partinin ilçede ve Kocaeli'de başarılı neticeler elde etmesi için elinden gelen her türlü çabayı gösterdi. İşin en güzel tarafı ise kamu ile hiç ticareti alavere dalavere işleriyle hiç işi olmadı.

  Genç , dinamik, İmanlı , Ahlaklı, Pırıl Pırıl bir kardeşimiz.. Samimiyetinden şüphemiz yok. Ayrıca ekip anlamında hiç bir problemi yok. Çünkü hali hazırda gençlik kollarından itibaren birlikte hareket ettiği ekibi onu hiç yalnız bırakmadı. Teşkilat temayülünden Fehmi Öztürk’ün açık ara çıkması bekleniyor. Teşkilatı çok iyi tanıyan Öztürk'ün Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden başarılı İlçe Başkanı Şener Söğüt'ün ardından meclis üyesi olabilmek için istifa eden başkan yardımcılarının da istifa etmesiyle   dağılmışlık görüntüsü veren teşkilatını şaha kaldırması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817