Öztürk’ün Makamı Boş Kalmıyor

Bugüne kadar birçok yakınının yanı sıra dostlarını ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ağırlayan Öztürk’ün önceki gün özel konukları vardı.

DEMİR VE EKİBİ

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile beraberindeki heyet, Öztürk ile makamında bir araya geldi. Demir’e ziyareti sırasında yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra meclis üyesi Ayşe Hacet Aşar da eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Aysun Demir, görevi dolayısıyla Cengiz Öztürk’ü tebrik etti ve kendisine çiçek takdiminde bulundu.

“DESTEĞİNİZ ÇOK DEĞERLİ”

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk ise, “Hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşkilatımızın ilçe kadın kolları başkanı Aysun Demir ve yönetimine çok teşekkür ederim. Kendisinin ve ekibinin desteği bizler için çok önemli ve değerlidir” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817