PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ KURŞUNLADILAR



Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 22 sıralarında meydana geldi. İ.K. adlı genç tarafından yarımcadaki 1 oto kiralama işyerinden kiralanan 34 NP **** plakalı otomobil Liman yanındaki sokakta Park edildikten bir süre sonra silah sesleri duyuldu. Bu sırada yandaki spor salonunda bulunan aracı kiralayan şahıs ve salondakiler hızla dışarı çıktıklarında park halindeki aracın camlarının pompalı tüfek ten çıkan fişeklerle parçalandığını, caddede birçok boş kovanın olduğunu gördüler.
Olay sonrasında sokağa gelen polisler çevrede araştırma  yaparken silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıs için kimlik belirleme ve yakalama çalışmaları başladı.
Saldırının otomobili kiralayan şahsa mı yoksa arayacağımı yapıldığı tamamlanacak sorusunda sonrasında belirlenecek olay yerinde yapılan incelemede 7 adet fişeğin atıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817