‘PARKE FABRİKASI KAPATILDI' İDDİASINA KÖRFEZ BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Körfez Belediyesi, bünyesinde uzun yıllardır hizmet veren Bordür Fabrikası için kamuoyunda yer alan ‘kapatıldı’ iddialarına karşılık açıklamada bulundu

Açıklamada, “Körfez Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır hizmet veren Parke Bordür Fabrikası için bazı yazılı basın organlarında ‘kapatıldı’ ibareleri kullanılmıştır. Türk Standartları Enstitüsü yetki belgesine sahip olan tesiste, 20 personel görev alıyor ve 50 farklı çeşitte parke ve bordür üretimi gerçekleştiriyor

Yazılı basında yer aldığının aksine; 2018 yılı itibariyle yoğun bir çalışma yapılan fabrikada, mevcut stokların dolması sebebiyle gerekli değerlendirmelerde bulunulmuş ve stokların erimesi ve yeni üretimin yapılmaması amacıyla geçici süreyle sadece belirli ürünlerde üretimler durdurulmuştur.

Yalan yanlış bilgilerle kamuoyunda farklı algılar yaratılmak için yapılan haberler yanıltıcı niteliktedir.Kamuoyundaki bilgi kirliği nedeniyle bu açıklamayı yapmak zorunda kalınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817