Pazarcılar Odasından Başkan Pehlivan’a Destek

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyarete gelen Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve oda üyeleri Pehlivan’a açık destek verdi. Samimi bir ortamda pazarcı esnafıyla sohbet eden Pehlivan’a kapalı pazaryeri projesi nedeniyle teşekkür edildi. Özellikle kapalı pazar alanları ile Körfez Belediyesi’nin pazarcı esnafına büyük bir hizmet sunduğunu vurgulayan Zafer Şahin, “Bu sıcak ortam sürekli olsun. Yanındayız, birlikteyiz” diye Başkan Pehlivan’a destek verdiğini belirtti. Pazarcı esnafına sunulan imkanların vatandaşa daha kaliteli hizmet olarak yansıdığına dikkat çeken Şahin, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a pazarcı esnafına verdiği değer için teşekkür etti. 

 

Pazarcı esnafının sorunları ve bu sorunların çözümü için gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Pehlivan “yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışveriş yapma sıkıntısına son vererek; rahat, hijyenik, sağlıklı koşullarda alışveriş imkanı sağlamak için yeni kapalı pazarlar yapacağını söyledi. Yeniyalı mahallesinde yapacakları kapalı pazarın ihalesine çok yakında çıkacaklarını belirten Pehlivan bu uygulamayı Körfez’in tüm noktalarına yayacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817