Pehlivan gündemi değerlendirdi

Körfez FK Onursal başkanı Yunus Pehlivan, Baturman ile ön görüşme yapmıştı. Teknik adam konusunda son karar için bu akşam bir araya gelen Pehlivan ve  yönetim kurulu toplantı yapmadan önce ülke ve gündeme dair sohbet ettiler.

Sohbette Gezi Parkı eylemleri hakkında konuşan Pehlivan ülkenin ilerleme safhasında olduğuna değindi. 700 yıllık tarihimize bakarak örnekler almamız gerektiğini vurgulayan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan;”Bu millet ülkesine oynanan bu oyuna gelmez”dedi.

ÜLKE’NİN DURUMUNU ÇEKEMEYEN GÜÇLER VAR

Başbakanın lider olduğunu vurgulayan Pehlivan;”Biz Osmanlı Devletinin bakiyesiyiz. Ülkeler tarihlerine bakarak örnek alır ve ilerler. Yıllarca ülkemiz üzerine oynanan bu oyunları ve benzerlerini gördük. Defalarca yaşadık. Ne zaman ilerlemek adına bir adım atsak bizi kabuğumuza kapanmaya zorlayacak olaylar çıkardılar. Bugün IMF olan borcumuz bitti. Tüm dünya ülkeleri ekonomik kriz yaşarken biz bu durumu etkilenmeden atlattık. Ülkemizdeki sağlık, eğitim, ekonomi ve daha sayamadığım bir çok alanda kat ettiğimiz yollar kayıtlıdır. Ülkeyi hangi durumda alıp nerelere taşıdığımızı unutanlara hatırlatmak isterim. Kimse başbakanımıza vefasızlık yapmasın.

ATATÜRK BİRAZ DAHA YAŞASAYDI BUGÜN BÖYLE OLMAZDI

Geçmiş tarihi değerlendiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan;” Atatürk yönetimi eline aldıktan ve sistemini kurduktan sonra bir yirmi yıl daha yaşasaydı ülke şuan bulunduğu konumdan yıllarca ileride olurdu. Geçmişimize baktığımız zaman tarihe malolmuş isimler görüyoruz. Ancak bunlar içerisinde bazıları sadece isim yapan, bazıları ise gerçek liderlerdir. Şuan toplumun ülkenin durumunu ele aldığınız zaman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir lider olduğunu anlamak o kadar zor değil. Liderlen verdikleri kararlardan pişman olmaz. Başbakan açıklamasında yanında olan -%50 oranından bahsederken burada diğer %50 oranını ayrıştırmıyor. Kitleleri karşı karşıya getirmiyor. Burada anlatılmak istenen Ak Parti hükümetinin vatandaşı tarafından desteklendiğidir. Verilen kararların milyonlar tarafından desteklenmesidir. Demokratik olarak yönetilen her ülkede çoğunluğun dediği geçerlidir .

YAVUZ SULTAN SELİM KATİL DEĞİL

Alevilerin Yavuz Sultan Selim’e katil demelerini ve hükümetin yapılacak 3. Boğaz Köprüsü için eleştirilmesine açıklama getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan;”Olaylara daha çok yerelde değerlendirerek bakmak lazım. Körfez’i ele almak gerekirse; bizim belediyemizin sadece buradaki alevi kardeşlermize yaptığını tüm vatandaşlar biliyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesin’deki Cemevine toplam 300 bin türk lirası yardım yaptık. Bu memlekette alt tabaka olarak gözüken kim varsa Kürt, Alevi,Roman vatandaşlarımızın hepsini kucakladık. Şuan herkes aynı hizmeti alıyor ve eşitiz. Başbakanımız bulunduğu konuma tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir. Tecrübelerine ve fikirlerini destekliyoruz. Dik durmak liderlere yakışır.Herkes sağduyulu olmalıdır”dedi.

   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817