PEHLİVAN'DAN SERT CEVAP
PEHLİVAN; BOŞ KONUŞAN MUHALEFET VAR


Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, önceki gün bir basın açıklaması yaparak, “Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez FK’ya 20 milyon dolar aktarılmasını sağladı” dedi. Açıklamasında çeşitli iddialar ortaya atan Recep Sarıdoğan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı sert bir dille eleştirmişti. Eleştirilere Pehlivan’dan cevap çok gecikmedi.

Yerel bir gazetenin sorularına cevap verene Körfez Belediye Başkanı Pehlivan : “Körfez’e 80 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Bunun dışında görev süremiz boyunca milyonlarca TL’lik yatırım yapıldı. İlçenin çehresi değişti.Bunu ısrarla görmek istemeyenlere karşı yapacak bir şeyimiz yok.

 

3 MİLYONLUK BÜTÇEYE 20 MİLYON AKTARILMAZ

Muhalifler, Körfez FK’ya 20 milyon dolar aktarıldığını iddia ediyorlar. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. 2 Lig takımlarının ortalama bütçesi 3 milyon TL olur. Bunun yarıya yakını İDDİA’dan gelir. Bütçenin bir kısmını da yöneticiler karşılarlar. Körfez FK’nın da ortalama bütçesi 3 milyon TL civarındadır. İddia edildiği gibi 20 milyon dolarlık bir bütçesinin olması söz konusu olamaz.

 

MUHALEFET BOŞ KONUŞUYOR

Pehlivan şöyle devam etti:”Bu iddiayı ortaya atanlar, tamamen boş konuşuyorlar.Maalesef karşımızda altı dolu, belgeli, delilli siyaset yapan bir muhalefet yok. Bunun yerine boş konuşan bir muhalefet var. Körfez bölgesi, sanayi kuruluşlarının da yoğun olduğu bir bölgedir.Körfez FK, elbette bu kurumlardan destek almıştır. Ancak bu da resmi kurallar çerçevesinde olmuştur.Körfez Belediyesi bütçesinden tek bir kuruş dahi Körfez FK bütçesine aktarılmamıştır, aktarılmayacaktır. Böyle bir şey mümkün değildir. Muhalefet iş olsun diye açıklamama yapmamalı, boş konuşmamalıdır.”dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817