PERİLER YENİ SEZONA HAZIR

Geçtiğimiz yıl yaş ortalaması daha fazla olan takımdan bu yıl sadece 3. oyuncu ile sözleşme yenilenirken yeni sezon için 7 yeni oyuncu kadroya eklendi. Bu yıl Süper Lig'i hedefleyen takımın lansmanı Seka Sahil 1 Restoran'da düzenlendi. Toplantıda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, kulüp yöneticileri ve sporcular ile basın mensupları yer aldı.

HEDEF KOCAELİMİZİ TEMSİL ETMEK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan , “Basketbol bayan takımımız geçtiğimiz yıl finallere kaldı. Ama bu spor, şampiyonluğu elde edemedik. Bu sene yeni desteklerle yine İzmitimizi, Kocaelimizi Türkiye’de 1. Lig’te Türkiye’de temsil etmek isteriz. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu yıl inşallah hedefimiz yine en üst sıraları yakalayıp finale oynamak. Belki sürprizler yapacağız.

GENÇLERİMİZİ SPORLA BULUŞTURUYORUZ

İzmit belediyesi spor dostu bir belediye.  Özellikle amatör sporun bir çok dalını aynı anda yürüten bir kulübümüz var. Satranç, jimnastik, bisiklet , güreş takımlarımız var. Tüm hedefimiz daha çok gencimizin sporla buluşturmak. Özellikle mahalle kulüplerinin de diğer dallara da eğilmesini arzu ediyorum. Semtlerimizde amatör spor kulüplerimize spor sahaları yapıyoruz. Futbol okulumuzda sporcu yetiştiriyoruz. İzmit Belediyespor bir ilçe belediyesi mütevaziliğinde ama çok daha ötesinde spor yoğunluğu içerisinde faaliyetlerini sürdürüyor.

BASKETBOL MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ

Basketbola ilgi giderek artıyor. Okullarda da basketbol topu dağıtımına devam ediyoruz. Bir yandan da maçlara kampanyalar yapıyoruz, billboardlara çıkıyoruz. İzmit’te ki basketbolseverleri karşılaşmamıza bekliyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyoruz.

TAKIMIZ İLK 8’E GİRECEK

Toplantıda ilk konuşan İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, ‘’Takımımızın ilk 8'e gireceğini, ilk 4’ü de zorlayacağını düşünüyoruz. Bence ligin sürpriz takımı olacak. Artık basketbolu İzmit'e geri döndürdüğümüzü düşünüyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtarıp sporla buluşturmak. Yaklaşık 1000 sporcuya hizmet ediyoruz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

SÜPER LİG HEYECANINI YAŞAMAK İSTİYORUZ

Takımın Baş Antrenörü Erkan Metin ise, “Lige hatırı sayılır iyi takımlardan biri haline geldik. Kocaeli’de basketbolu bir yere getirmeye çalışan bir belediyemiz var. Ağustos ayında herkes antrenmana başlarken geçen sene biz takımı kurmamıştık. Bu sene daha aç oyuncular var. ilk hedefimiz Play-Off, daha sonra ilk 4'e kalmak istiyoruz. Süper Lig heyecanını yaşamak istiyoruz. İki hazırlık maçı yaptık. 25 Eylül'de Türkiye Kupası var. İyi bir gruba düştük. İddialıyız. İnşallah sezon iyi geçer" ifadelerini kullandı. Devamında söz alan Takım Kaptanı Ebru Torun, "Böyle güzel bir oluşumun içinde bulunmak çok memnun edici. Kadın basketbol oyuncusuna verilen önem henüz yeterli değil. Biz de kendimizi Süper Lig'te görmek istiyoruz" dedi. Toplantıda, Başkan Doğan, basın mensuplarına basketbol topu hediye etti.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817