PETKİM’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ
 PETKİM’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Körfez İlçede bulunan Petkim Ortaokulu Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Gününü okul binasında coşkuyla kutladı. Kutlama da renkli sahneler yaşandı.

 

Ahmet YARAR

 

Petkim Ortaokulu Okul Aile Birliği Üyeleri Dudu Kaya, Lütfiye Tayfur, Ayşegül Dinç, Hülya Karadağ, Nilgün Bölükbaş, Burcu Ürgüplüoğlu, Canan İleri’nin öncülüğünde düzenlenen öğretmenler günü kutlama programına tüm öğretmenler eksiksiz katıldı.

Öğretmenlere pasta ve börek ikram edildi. Uzun uzun edilen sohbetin ardından Okul Müdürü Yaşar Aygün; ‘‘Öğretmenler olarak bu kutsal görevi laikiyle yapıyoruz. Çocuğu hayata hazırlayan kişiler olarak senede birde olsa böyle anılmak güzel bir duygu. Okul aile birliğimize çok teşekkür ediyorum’’dedi. Tüm öğretmenlere adına çiçeği Petkim ortaokulu Müdürü Yaşar Aygün aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817