Plaj Voleybolu Heyecanı Başladı

86 Takım, 5 Ayrı Kategori

Son dönemlerde birbirinden önemli sportif etkinliklere ev sahipliği yapan Derince’de bu kez plaj voleybolu coşkusu yaşanıyor. Derince Belediyesi'nin Derincespor Kulübü ile birlikte 26-28 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası’nda heyecan Cuma günü oynanan müsabakalarla başladı. 86 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva beş ayrı kategoride düzenleniyor. Erkekler (yaş grubu serbest), karma gruplar, genç bayanlar, küçük kızlar ve minikler karma kategorilerinde düzenlenen turnuvada birbirinden çekişmeli müsabakalar oynanıyor.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Erkekler (yaş grubu serbest) müsabakalarıyla başlayan turnuva öncesi alana gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, katılımcılarla tek tek sohbet edip bir süre voleybol oynayarak, sporcuların heyecanına ortak oldu. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Genlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel’in de takip ettiği turnuvada heyecana cumartesi ve pazar günü oynanacak maçlarla devam edilecek. Spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada maçlar Harikalar Sahili Tesadüf Kafe karşısında bulunan alanda oynanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817