POLİSTEN ŞAFAK BASKINI
Geçtiğimiz aylarda İzmit Kozluk ve Gölcük ilçelerinde  ‘Temiz Kocaeli' operasyonunda özellikle uyuşturucu satıcıları büyük darbe yemişti. Operasyonların sonucunda 200'e yakın gözaltı olurken, sokaklar bir nebze olsun temizlenmişti. O operasyonlarla yetinmeyen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bu sabah saatlerinde bir operasyona daha imza attı.
 
Bu sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı ve 55 ayrı noktada düzenlenen şafak baskınında çok sayıda zanlı gözaltına alındı. Çevik Kuvvet polisinin de destek verdiği ve 300 polisin görev aldığı operasyonlarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve hırsızlıktan ele geçirildiği öne sürülen eşyalar ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonla alakalı olarak açıklama yapması bekleniyor. Operasyonlarda gözaltına alınan şahısların poliste tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817