Projelerin Adamına Vatandaştan Büyük İlgi

Caner Göçmez, diğer aday adaylarının aksine günlük çalışmasını geniş alana yayarak, ilk önce esnafı ve komşularını ziyaret ediyor. Daha sonda belirlediği STK ve kişilerle esnafı ziyaretle günü sürdüren Göçmez, broşür ve kitaplarını dağıtarak, yaptığı sosyal projelerden örnekler sunarak, projelerini anlatarak saha çalışmasını yapıyor.

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir” diyerek projelerini anlatan Caner Göçmez, özellikle temiz, yaşanılabilir, sosyal donatıları artmış bir ilçe vadederek, “Ben siyasete atılmadan kendi imkanlarımla bunların bir bölümünü hayata geçirdim. Aday gösterilip, seçilmem halinde sizlerin de fikirleri ile daha güzel çalışmalar içinde yer alacağız” dedi.

İlçede, “Projelerin adamı” olarak adlandırılan Caner Göçmez, bu çalışmaları sırasında gördüğü ilgi ve alakadan son derece menün olarak, kendisine ve partisine destek talep ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817