RAMAZAN DAVULCULARI MERCEK ALTINDA
 Zabıta yetkilileri, kimlik kartı alarak Ramazan davulcusu olmaya hak kazanan davulcuları, yerinde denetliyor. Özellikle kimlik kartı, konusunda kontroller gerçekleştirdiklerini söyleyen

Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, "İzmit Belediyesi olarak davul çalacak vatandaşlarımıza özel kimlik kartları dağıttık. Kimlik kartı olmayan şahısların davul çalması ve bahşiş toplaması yasak. Sık sık da bahşiş de toplanmayacak.

                                               

SIK SIK BAHŞİŞ TOPLAMAK YOK

 

 Davulcular, Ramazan’ın 15. günü ve bayramda bahşiş toplayabilecekler” dedi. Kaymak, davulcuların denetimlerinin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini de ifade ederek “ vatandaşlar, kimliksiz olan ve gününden önce bahşiş toplayan davulcuları 318 00 20 numaralı telefona ihbar edebilirler” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817