Recep Ak, “Tebessüm Bedavadır”

Saha çalışmaları sırasında sürekli gülümseyerek insanlara moral vermeye çalışan Recep Ak, bir tebessümün sadaka yerine geçtiğini söylüyor.

Yeni, Yalı Mahallesi’nde muhtarlık yarışı içinde yer alan Recep Ak, her geçen gün daha kalabalık bir destekçi gurubu elde ederken, amacının gönüllere girmek ve insanların mutluluğunu sağlamak olduğunu söylüyor.

Bunun için bir anlık tebessümün bile çok önemli olduğunu ifade eden Recep Ak, “Bir gülümseme, insanlara tebessüm etmek sadaka yerine geçmektedir. Günlük sıkıntılar içinde yorulan insanlara bir gülümseme ona moral kazandırır ve gününün güzelleşmesine neden olur. İnsanlardan gülümsemenizi esirgemezseniz bu size aynı pozitiflikle geri dönüş sağlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817