Recep Sarıdoğan Saadet’in  Körfez Adayı Oldu

Önceki akşam yapılan değerlendirme sonrasında, yapılan temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırmaları sonrasında tecrübeli siyasetçi Recep Sarıdoğan’ın Körfez Belediye Başkan adayı olmasına karar verildi.

Kararın kendisine iletilmesi sonrasında hızla çalışmalara başlayan Recep Sarıdoğan, “Sürekli olarak sahadaydık, biz her zaman faaliyet halinde olan ve çalışmalar yapan bir partiyiz. Verilen görevi seve seve kabul ettim, partimin bu seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkması için var gücümüzle çalışacağız. İyi bir ekibimiz var ve halk bize inanmış durumda. Hedefimiz yeniden Milli Görüş’ün Körfez Belediyesi’nde yer alarak halka hizmet etmesini ve özlenen hizmet atağını gerçekleştirmek olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817