Reyhan  ile İbrahim'den  Ömürlük imza
 

Reyhan  ile İbrahim'den  Ömürlük imza

Körfez İlçesi Hacı Osman  Mahallesinde yaşayan İbrahim Demirel ile Reyhan Yılman ömür boyu birliktelik için “Evet” dediler.Çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan  kıydı.

Kazım (merhum) - Kevser Demirel çiftinin Telekom'da şef   olarak görev yapan oğulları İbrahim ile İzmit'te ikamet eden  Mehmet-Raziye Yılman çiftinin kızları Reyhan düzenlenen nikah merasimi ile evliler kervanına katıldılar. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın makamında gerçekleşen merasimde genç çiftin aileleri hazır bulundu.Genç çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kıyarken,şahitlikleri Emre Albeni ve Vildan Albeni üstlendi.Nikah akdinden sonra evlilik defterini Başkan Pehlivan gelin hanıma teslim ederek ömür boyu mutluluklar diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817