SAADET PARTİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 Ziyarete Şube Başkanı Yrd. Doç Dr. Abdulvahap Ekinci ile Şube Şube yöneticileri Arş. Gör. Halil Peçe, Sadi Özbağ, Duran Cankurt, Ayşe İnan Yılman, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Yardımcı ve Dürdane Kanlıkavak katıldı. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy ile Parti yöneticileri Ayhan Altıntaş, Latif Gökhan Durtaş ve Esam Kocaeli Şube Yöneticisi Adem Şahinkaya misafirlerini ağırladı.

Yrd. Doç. Dr. Abdulvahap Ekinci Saadet Partisine yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını diledi. Ülke gündemi ile yerel gündemin ve eğitim camiasının sıkıntı ve sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdulhavahap Ekinci Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’na Mehmet Akif İnan’ın Eserleri adlı kitap setini hediye ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817