Saadet’te Başvuru Yoğunluğu Yaşanıyor

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatında meclis üyeliği başvurularında büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu’nun açıklanmasından sonra çalışmalarına hız veren Saadet’te Öner Bozkurt ve Mesut Çelik geçtiğimiz gün meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler oldu.

5 YIL DAHA KAYBETMEYELİM

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına gelerek Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu’nun da eşliğinde evraklarını SKM başkanı Murat Demiral’a veren Öner Bozkurt ve Mesut Çelik ‘’İlçemizde yaşanılan eksikleri ve sıkıntıları görüyoruz. Kısır bir döngüye kapılmış yönetim zafiyetini giderecek, israf etmeden liyakat esasına göre davranan, Çayırova halkının kaynaklarını koruyup ve hak ettiği hizmeti en iyi şekilde alabilmesini sağlayacak olan Saadet Partisi kadrolarıdır. Çayırova için ÇARE VAR fakat Çayırovanın kaybedeceği beş yılı daha yok.  Saadet Partisi iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç var’’ dedi.

ÖNER BOZKURT KİMDİR

1985 Kadıköy doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Çayırova da, lise eğitimini Gebze Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi makine bölümünü mezunu olan Bozkurt,  Anadolu Üniversitesi iktisat fakültesi bölümünde ikinci üniversite eğitimine devam etmektedir. Anadolu gençlik derneğinin farklı kademelerinde uzun yıllar görev yaptı. Özel bir firmada yöneticilik yapan Bozkurt, evli ve iki çocuk babasıdır. Çayırova da yaşamaktadır.

MESUT ÇELİK KİMDİR

1988 Kandıra doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Çayırova da, lise eğitimini Gebze Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi makine bölümünü mezunu olan Çelik, özel bir firmada yöneticilik yapmaktadır. Anadolu gençlik derneğinin farklı kademelerinde uzun yıllar görev yapan Çelik evli ve bir çocuk babasıdır. Çayırova da yaşamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817