Sacayağı Tamamlandı

Yapılan en son oluşumla sacayağının üçüncü aşamasını İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Duman ve ekibi tamamladı. İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İlçe Muhasibi Ayşegül Dinç, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Zübeyde Çalık ve ilçe yönetiminin hazır olduğu etkinlikte, 36 mahallede seçilen mahalle başkanlarına yetki belgeleri teslim edildi.

İlçe Başkanı Cahit Sürüm gençlere çok önem verdiklerini ve başta işsizlik olmak üzere çeşitli sorunlarla yaşayan, gelecek endişesi taşıyan gençlere yardımcı olmak için çaba harcayacakları söyledi. Bu nedenle gençlerin çalışmalarında yanlarında olmasını beklediklerini ifade eden Sürüm, yeni genç kadrolarla daha güçlendiklerini sözlerine ekledi.

İYİ Parti Körfez İlçe de, geçtiğimiz hafta önce Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Tugay Polat, daha sonra da Kadın politikalarından Sorumlu Başkan Aynur Vergili mahalle başkanlarını seçmiş ve yetki belgelerini teslim etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817