Sağlık Müdürleri evlendi

Kartepe İstasyon Mahallesi Sağlık Ocağı hekimi olarak görev yaparken bir süre Yukarı Hereke Aile Sağlık Merkezi’nde aile hekimliği görevinde de bulunan son 4 aydır da Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Harun Aslan, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan Merve Alaca ile nikah masasına oturdu. Yunus Emre Nikah Salonu’nda ki nikahta sağlık camiası bir araya geldi.

 

Cemil ve Makbule Aslan çiftinin yakışıklı doktor çocukları Harun Aslan, Hasan ve Mürvet Alaca çiftinin zarif doktor kızları Merve Alaca ile hayıtını birleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikahta doktor çiftin şahitliklerini de Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kamu Hastaneler Birliği Kocaeli Sekreteri Hasan Aydınlık, İl Sağlık Müdürü Şeref Kasımoğlu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı İrfan Turan, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sabri Medişoğlu, İl Halk Sağlığı Müdürü Melih Kaştı, işadamı Mehmet Arslan yaptı.

 

Evlilik cüzdanını Aydınlık’ın elinden alan Dr. Merve Alaca ile eşi Dr. Harun Aslan tebrikleri tek tek kabul etti. Harun Aslan ve Merve Alaca nikah töreni ardından balayı için Belek’i tercih ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817