Şahin Önal, Und Sertifikasını Aldı


Program kapsamında 6 aylık eğitimin haziran ayında tamamlandı. Sertifika almaya hak kazanan mezunlara UND yönetimi ve diğer konuklar tarafından sertifikaları takdim edildi.

ŞAHİN ÖNAL DA KATILDI

Bu arada UND’nin düzenlenen bu önemli eğitim programına ilimizden de katılan isimler oldu. Bu kişilerden biri da kentimizin tanınmış iş insanlarından olan, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ın oğlu Şahin Önal da yer aldı. Yeni eğitim dönemini başarı ile geçen Şahin Önal, sertifikasını aldı ve başarısını tescilledi.

BAŞARISINI KANITLADI

Konu hakkında açıklama yapan genç iş insanı Önal, “UND’nin 2021/2022 döneminde düzenlemiş olduğu ‘Geleceğin Lojistik Uzmanları’ adlı eğitim programından başarıyla mezun olarak sektördeki tecrübemizi ve başarımızı bir kez daha kanıtlayarak Genç Lojistik Uzmanları arasında yerimizi aldık” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817