SAMİ ÇAKIR KÖRFEZ VE  KANDIRA ZİYARET ETTİ
“Avrupa ve Dünya’nın Yükselen Değeri”

Körfez ilçesinde Kurumları ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalara dair yerinde bilgi alan Çakır; Kandıra ilçesinde de esnafları ziyaret ederek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretinde Ülkedeki birlik beraberlik havasının ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “ Ülkemizde her şey normale dönerken Cumhurbaşkanımızın mazlumların haklarını her platformda olduğu savunmaya devam ediyor. Son BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesinin Dünya barışı üzerine kurulan BM'yi etkisiz hale getirmesinin kabul edilemez olduğunu söylemesi her daim mazlumların haklarının öncelikli savunucusu öldüğünün en büyük göstergesidir. Tabi bu konuşma her ülke tarafından aynı oranda kabul görmedi ve bazı ülkeler bu konuşmadan rahatsız oldular. O ülkeler baktılar ki Türkiye’yi silahla, terörle yıkamadık ekonomik kriz çıkarmak için Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ile Avrupa’nın ve Dünya’nın yükselen değeri olan Ülkemizin kredi notu üzerinde oynadılar. Bunlar Türkiye’nin ekonomisindeki büyümeyi, gelişimindeki ivmesini etkilemeyecektir” dedi.

 

IMF, ABD ve Avrupa’ya Bağımlı Türkiye Yok

AK Parti Milletvekili Çakır, Ülkemizin gelişimine değinerek, “ Vatandaşlarımızın; milli iradesine, demokrasisine ve hukukun üstünlüğüne, meclise gönderdiği milletvekiline, seçtiği Cumhurbaşkanına ve Başbakanına nasıl sahip çıktığını görenler teröristler ve onları içten-dıştan destekleyenler başka yolları denemeye çalışıyorlar. Ama hesap etmedikleri bir şey var, o da karşılarında geçmişte olduğu gibi dışa bağımlı olan bir Türkiye yok. Karşılarında güçlü, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı hedefleyen gelişen bir Türkiye var. Bunun mimarı da elbette ki onurlu mücadele veren milletimizdir.” dedi.

 

ÇAKIR’DAN POLİS TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Çakır, 15 Temmuz darbe girişiminde ve sonrasında Emniyet mensuplarının gösterdiği mücadeleyi takdir ettiğini belirterek “Polis hepimizin polisi, asker hepimizin askeridir. Bizler her zaman kolluk kuvvetlerimizin yanındayız. Çünkü onlar bizim güvenliğimiz için çalışıyorlar. Onlara teşekkür ediyor, tüm emniyet teşkilatımıza her zamanki mücadelelerinden ve özellikle, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817